Snefylla

Usch och blä. åkte på en sån jävla snefylla igår och fattar fan inte hur jag lyckades med det eftersom inte hade druckit sådär jätte mycket. Iaf började kvällen med att Jag mötte Tiffa och Ann-sofia på tåget och vid stationen så mötte Tiffa upp M som skulle följa med oss ut. Hamnade på Gotebar och vem jobbade om inte min gamla bartender han lyckades dessutom skrämma livet ut mig. Tiffa pratade med några hon kände medan jag, Ann-sofie och M satt och tjötade. Satt och sneglade lite på bartendern med. han är rätt snygg och hans leende gör en knäsvag typ. Dumma honom typ.
sen ville jag dra vidare och Tiffa och Ann-sofie viste inte riktigt vart dom skulle så jag och M drog till Golden days där Ribba och Matte va. rätt trevligt tills jag åkte på snefyllan och det gick så jävla fort dessutom :o Ringde mamma och bad henne hämta mig. Och nej, jag är inte bortskämd.Inte så att jag ringer mamma varje helg för att komma och hämta mig men kände att jag verkligen behövde få i mig näring typ. Jätte tacksam för att mamma hämtade mig så jag va typ hemma klockan 2 redan. 



Jag och Ann-Sofie påväg till stan

Innan jag drog in till stan igår så va jag på mammas jobb där det va julpyssel. tror bara jag missat 1 gång annars har jag gått varje år. tycker det är så mysigt att göra julpyssel men nu har jag typ gjort allting dom har som man kan göra för dom får inte in så många nya grejer från år till år. va iaf jättemysigt =) så medan mamma jobbade så satt jag och Ida och pysslade. Anna, Mathias, Elias, Märta, Thomas och Tobias va med där en stund och pysslade =) Iiih så mysigt med julpyssel =)


Jag målar min spargris. blev rätt söt =)


Puss på er alla!


Jag ser bättre ut som flickvän

Ja det är jag faktiskt kom jag på idag på gymmet. När jag tillhör någon så blir jag mer medveten om hur min kropp ser ut och lägger därför ner mer tid på min kropp. Ska nog låtsas som jag har pojkvän så jag skärper mig med träningen. Men lixom försöker vara duktig och sån skit men det funkar inte att ge 100%. pratade med dom på gymmet idag och hon som gjort alla mina träningsscheman och vi va överens om att jag antagligen kommer behöva gå någon gång med personlig tränare just för att hitta så att jag verkligen ger allt när jag är på gymmet. känns som det enda vettiga just nu för jag ger aldrig allt. Sen kan jag få fler övningar som är speciellt inriktade till mina mål och förutsättningar. Och nu har dom erbjudande på 3 gånger med personligtränare för strax under tusenlappen. Så det önskar jag mig i julklapp =) 

Alla människor vill ju se så bra ut nakna som möjligt och just nu känns det som min kropp aldrig varit så osnygg som den är idag. Känns som jag slutat bry mig om min kropp. Lixom nu när jag tittar mig i spegeln undrar jag vad fan som hänt med min perfekta röv som jag hade innan? Haha schysst jag är mot mig själv som klankar ner på min egna kropp. Min kropp är okej men den är inte lika het som den varit och det stör mig. Nä. det blir helt enkelt att låssas som jag har pojkvän ;)

Sen undrar jag va tjejer har emot mig, har inte ens gjort tjejerna något och ändå är det enda dom gör att kolla snett och småskratta åt mig. Blir så trött på sånt. Fick blandannat höra idag av en tjej på gymmet att jag ser förjävlig ut. vet inte varför man säger sånt högt så att personen i fråga ska höra? Antagligen för att dom mår bra av att försöka trycka ner andra. och vissa bli nertryckta, tror jag va smått ledsen över det i ca 10 min innan jag fick tillbaka mitt självförtroende igen så det är ju bra. Jag kommer verkligen aldrig bra överrens med tjejer. på något sett så gillar dom aldrig mig och finns det tjejer som gillar mig så tillslut börjar dom hata mig. Jag är den ni älskar att hata så enkelt är det la. Jag åkte till Sensation med 6 killar. skulle aldrig pallat att åka med sex tjejer. tror jag skulle gått in i väggen eller något. Så mycket falskhet mellan tjejer. Tror faktiskt att jag är lite ärligare än dom flesta falska tjejer iaf. Aja. nog om detta. Allt löser sig =)


Kisses!


Min lediga dag

Idag har jag vart ledig hela dagen. rätt skönt faktiskt. sov ut till 9 sen gick jag till läkaren för att ta blodprov och skit. Sjuksystern hann knappt berätta vad hon skulle ta för prover innan jag satt där helt avslappnad och beredd. Hon sa även "jag ser att du gjort detta förut" satt lika lugn och avslappnad som jag gör när jag kollar på tv typ. Jag önskar att det inte skulle varit så men när man tagit massa prover i flera år som jag gjort så blir man så van. Brukar tillochmed vara jag som väljer ut ådran som dom ska ta blod ifrån. Minns första gången jag skulle ta blod prov ( va väldigt ung) och dom sa till mig att inte titta på blodet för att jag inte skulle svimma av men jag tittade på mitt blod som rann i den lilla slangen och va helt fascinerad hehe. Det som jag tycker är läskigast med att vara och ta blodprov är att dom sätter ett plåster på, hatar verkligen plåster. blir massa äckligt klister kvar när man tar bort dom.


Idag har jag hunnit med och ringt lite ärrenden med som jag skulle göra. Anmälde mig och Tindra på en ny kurs, "Kontakt, lek och relation" heter kursen så det ska la bli spännande. Vart på coaching idag med som vanligt. Tror jag har lärt mig och förstått lite mer saker nu. Fick en jättebra stencil med om mål, relation och självrespekt.


Sen på kvällen va det tänkt att vi skulle gå till Nina på rallarrosen för dom hade kvällsöppet och lite mys och sånt men så blev det inte och jag hade skitit i min poweryoga för att kunna följa med mamma dit så kändes som allt blev fel ikväll. Och vad gör jag när saker går fel? jo då äter jag fel. Började bra men tog mig ändå en kärleksmums. Sen kände jag för att åka och köpa en påse chips och tycka synd om mig men den tanken försvann ganska snabbt.


Imorgon så jobbar jag tidigt så det är jag som ska göra frukosten och då är det ägg. aldrig gjort ägg i hela mitt liv så sitter nu och googlar på hur man kokar ägg. Alltså jag är ju inte direkt duktig i köket haha. Tycker synd om killen som ska leva sitt liv med mig =P Äh, jag lär mig nog laga mat någongång iaf =) Försöker iaf ;)


Puss på er pussgurkor!


Svårt att bestämma mig

Ska jag behålla klänningen eller byta den? =S





Va tycker ni? behålla eller byta?

Kisses!

Varför jag inte faller för killar som gymmar

Yes jag har kommit på helt varför jag helt omöjligt skulle kunna falla för en kille som gymmar. Idag när jag va på gymmet va jag inte direkt ensam och överallt ser man dom här killarna/unga männen som står i klungor och tränar med varandra och pushar varandra. Klarar inte av dom helt enkelt. Sen tar vissa alldeles för mycket vikter så för att dom ska orka med vikterna så belastar dom kroppen fel. Sen är det ju killar jag pratar om och dom ska ju jämt stajla och visa hur tränade dom är men om dom bara visste hur jag anstränger mig för att inte skratta åt dom. Måste bara spy ut lite mer ordgalla. Men det jobbigaste enligt mig är att man verkligen MÅSTE ha mp3n jävligt högt för att så lite som möjligt höra deras jävla stönande när dom verkligen tar i. Det är så otroligt pinsamt verkligen när dom gör sina övningar och stönar och grymtar som jävla djur typ. Blir fan rädd. Om dom låter så i sängen så blir jag fan jävligt rädd.Något mer jag vill klaga över? mjo, Måste man se så jävla ful ut när man tar i ordentligt? en av anledningarna att jag inte tar i max är för att jag inte vill se för idiotisk ut. Vet precis hur jag ser ut när jag anstränger mig på gymmet, ena sidan av överläppen åker upp och jag ser ut som ett jävla mongo, speciellt när jag blundar samtidigt. Men nu ska jag vara lite positiv med. Det va en kille som gjorde en så jävla cool övning idag. han stod på händerna och huvet och hade benen rakt upp i utgångsläge sen fälde han ner benen så dom nuddade marken och sen tillbaka till utgångsläget. så faktiskt riktigt coolt ut men ingen jag bör prova. kan ju inte ens stå på händerna, tror mina armar skulle gått av eller något =S


Idag har jag iaf varit ledig hela dagen. Gått på samtal angående maten hos min coach och fått lite mer tips och pushning för det behövs. Efter det åkte jag och mamma till Allum för att möta upp Anna så gick vi lite i affärer och sen satte vi oss på max eftersom min "mat och sov klocka" sa att det va dags att äta. tog en såndär helt vanlig hamburgare (fast glutenfri såklart) och den smakade faktiskt gott =S blev väldigt förvånad. Satt iaf där en stund och pratade och sen åkte vi hem.

Efter jag vart på gymmet så va det dags att sätta sig ner med middagen. Mätte upp precis hur mycket mat som jag ska äta och la upp det på tallriken och jag bara tänkte "shit" alltså det va hur mycket mat som helst! Och ju mer mat jag åt ju mer växte maten på tallriken så det kändes som jag hade glasögon på mig typ =S Tog mig 50 min att äta upp den jävla spagettin med köttfärsen. Men jag gjorde det =) trots all ångest, tårar, kväljningar så åt jag faktiskt upp allt så jag känner mig lite stolt men känner mig fortfarande äcklad över att jag ätit så mycket. Mamma sa även "jag vet att du har svårt att äta så därför gjorde jag bara lite mat till dig" och jag bara "LITE? det här va ju fan hur mycket som helst" den portionen som jag fick i mig idag är ju fan mindre än va barnen på dagis gör. usch och fy men jag försöker iaf. Förhoppningsvis lyckas jag denna gången. Men det jobbigaste är att jag vet att jag måste äta mat imon med, och dagen efter det, och dagen efter den dagen osv :O Herregud alltså. Blir bara så trött på allt.


Nu vill jag sova. Puss på er!


Min helg

Denna helgen har varit väldigt lugn. I lördags hade jag prov med Tindra på hundkursen och det gick helt okej faktiskt 8 MVG, 2 VG och 1 IG. Att vi fick IG gör mig ingenting faktiskt. Det vi fick IG på var platsliggningen och alla som har en pinscher till hund vet att dom inte lägger sig ner på marken om det är kallt/blött/lerigt och i lördags va det grymt kallt och frost på marken. Jag förstår henne mycket väl att hon inte ville lägga sig ner eftersom Pinschrar inte har så mycket päls på magen. Så jag försökte och försökte och försökte att få henne att lägga sig men det gick inte. Hon som betygsatte försökte med att få Tindra att lägga sig men hon klarade inte heller det så jag känner mig inte dålig. Vet ju att hon kan Liggkommandot men hon ville inte lägga sig ner i kylan. Min bebis =) Nosaktiveringen fick vi VG på, va nära ett MVG men jag behövde följa med Tindra in i sökrutan så därför blev det VG bara men jag är grymt supernöjd med det ändå eftersom hon nu äntligen börjar leka med sakerna som hon hittar vilket hon inte gjorde för 2 månader sen. Hanteringen fick vi VG på och även där har jag ursäkter för Tindra, 1. Hon är en pinscher och dom är inte överförtjusta i att någon främmande människa ska känna och klämma på dom. 2. Tindra ska snart ha sin löpperiod och gillar därför inte när folk ska känna på hennes bakdel. Jag är iaf otroligt stolt över henne och vi har fått grymt mycket bättre kontakt =) Så nu är det agility nästa =)

Tindra

När vi kom hem så Vilade jag och Ida oss en stund innan vi skulle iväg för att fira Jossan som fyllt 18 =D va mysigt =) spelade buzz i lag (jag och ida vann självklart) och satt och tjötade om allt möjligt.


Idag skulle jag komma iväg till gymmet tidigt men det blev inte så för att Henrik, Thea och Rasmus kom hit så jag satt och kollade på Hajar som hajar med Thea och Rasmus och Rasmus satt och pillade i mitt hår hela tiden så det va skitmysigt hehe =) Kom iaf iväg till gymmet och fick kört rätt ordentligt. Va 1 månad sen jag tränade ordentligt så vikterna va extra tunga idag. Men så himla underbart att fått köra igenom ett pass där jag verkligen har ansträngt mig. Urskönt att strecha sen efter. Tror dock inte jag strechade ordentligt för jag känner mig rätt stel nu =S inte vart på Poweryogan på 5 veckor heller så det kan la vara en anledning. Måste verkligen skärpa mig. Så på torsdag blir det poweryoga iaf.


Take care!


High

Ååååh vill tillbaka till Danmark och gå på Sensation igen =D kollat igenom kort och filmer som jag och andra tagit under helgen och då vill man bara tillbaka =(


idag har jag bara varit hemma och slappat faktiskt, rätt skönt det med. Men idag mår jag så jävla bra så jag blir nästan rädd för mig själv. Lixom är skitglad hela tiden och bara känner hur all kärlek flödar runt mig. Älskar verkligen livet. visst att det inte alltid går som man tänkt men jävlar va skönt det skulle vara om kanske jag kunde få må såhär lite oftare. Har tillochmed ätit en hel portion mat idag så jävla stolt =D eller visserligen va det lögn eftersom jag inte åt upp allt kom jag på nu. men det gör inget för att jag satt och åt. Fick ångest, hostade och kväljdes men ändå fortsatte jag tugga. mår jävligt illadock nu när jag skriver om det. Önskar bara att jag kunde sluta att hålla på så som jag gör men den sjuka delen i mig älskar att ha ätstörning. Men man kan inte gå runt och tänka på att man är sjuk det funkar inte så. Men jag är så jävla duktig dock på att vara sjuk och ha ätstörningar men jag suger verkligen på att vara frisk. tar så jävla mycket energi att äta när det gäller mig. Men kanske borde jag lägga ner den energin på att äta ordentligt. Åh orka. Önskar att dom uppfann ett piller så man kunde bli frisk. Fast dom pillrerna skulle säker göra alla oss sjuka tjocka och det är ju inte så bra dock. äh jag vet inte. Huvudsaken är ju att man trivs i sin kropp. Gud va jag babblar på alltså =D

Skönt att livet har sina toppar ibland och jag njuter av varje sekund jag är på toppen för när jag mår bra så mår jag verkligen superbra. Iiiih =)



Tänker på dig Mikaela och jag finns här för dig (L)


Sensation White Köpenhamn 2008!

Fy fan, jag har varit i paradiset alltså =D men vi börjar från början.


I fredag så va det dags att åka, Ribba, Kim, Matte, Tobbe, Frasse, Affe och jag. Bussen gick från Nisseterminalen runt halv 12 och det tog ett tag innan vi kom iväg för det va något strul med vem som skulle köra bussen och sån skit, man hörde inte så bra i högtalarna eftersom busschauffören pratade med en tysk porrröst typ. Hann typ åka 5 min innan hon som satt bredvid mig frågar "men den här bussen ska väl åka till karlstad" fatta jobbig situation alltså. Sitta på en buss som ska ner till Köpenhamn när personen ska till Karlstad, Men bussen stannade iaf och släppte av henne. Sen fortsatte vi åka och jag fick 2 säten för mig själv men det va tråkigt så knödde ner mig mellan kim och ribba =) rätt trångt men =P så jävla tråkigt att åka buss men blev lite roligare när mina xcider kom fram hehe =D Va bara jag och Ribba som va party och drack på bussen =) Gick av på Kastrups flygplats och skulle lyckas hitta hotellet men tydligen vet inte killar hur man frågar någon (skadar la deras självkänsla eller något) så då tog jag och frågade. Blev att åka tåg 2 stationer till Tårnby. Jävla softa tåg alltså =D Väl på hotell så fick vi rum längst upp, längst in. 
sen när vi lagt in våra saker på hotellet så skulle vi leta efter ett ställe att äta i Tårnby men det fanns en restaurang som va öppen och den va ehum väldigt dyr så vi drog in till Köpenhamn för att hitta något bättre. vet fan inte hur länge vi gick omkring på gatorna, alla va hungriga och trötta så men vi hittade iaf en restaurang med bra priser och buffé som killarna ville ha, så dom tog buffé och åt hur mycket som helst medan jag satt och försökte få i mig min kyckling som jag beställt. Sen ville Ribba och Kim dra tillbaka till hotellet så det gjorde dom så jag hängde på övriga killar ut för att leta någonstans där vi kunde sätta oss ner och dricka lite. Blev att gå en jävla stund innan vi hittade något som passade. Gick förbi en strippklubb med där det stod "kom in och leg med oss" rätt snyggt ändå haha. Killarna ville nog gå in där men va kanske pinsamt när man hade med sig en tjej. Även om jag inte skulle vart med så tror jag ändå inte att dom skulle ha gått in dit. Iaf så hittade vi ett ställe där dom satte sig och tog varsin öl medan jag körde på sex on the beach såklart hehe. Efter det drog vi tillbaka till hotellet och när jag kommer in på vårat rum (delade med kim och ribba) så har dom gått och lagt sig under täcket men det gick inte för sig nämligen så tillslut gick dom upp och kom in till dom andra där vi satt och spelade ölspelet med sprit och dylikt. Eftersom jag va tjej fick jag ta en jävla massa dricka så drack upp det som jag hade tänkt att ha ett litet tag till iaf. Sen blev jag lite på lyset och tyckte det skulle vara en bra idé att ha poolparty i deras dusch ;) Först stod Frasse i duschen så jag låste upp och hoppade in och ställde mig i duschen med honom, tog inte lång tid innan dörren öppnades och det blixtrar till i rummet (hoppas på att det inte blev någon avslöjande bild) Sen hoppade Frasse ut ur duschen och jag stod kvar, sen gick jag ut och sen tillbaka in i duschen igen för att göra Matte sällskap. Jag är så jävla smidig =D Självklart så passade dom på att ta mina kläder dessutom. fick mina kläder tillbaka sen och gick in till mig iklädd handduk. Ribba försökte sova så jag passade på att blöta ner sängen lite genom att lägga mig där i med handduken. fan va snäll jag är jämt när jag är full. funderade på om jag skulle ta och sova jag med men hann inte fundera så länge för då kom Tobbe och sa att dom hade efterfest hos dom (vi hade redan haft efterfest dock) så jag tog med mig kudde och täcke och gick in till dom men innan det så sa kim "alltså du är dum i huvet på riktigt" haha så jävla underbar kommentar ändå. gick in och la mig hos dom och låg och snackade där en stund tills jag upptäcker att jag inte vet vart mitt kort är in till mitt rum. Mitt kort låg uppe hos Frasse så sen när jag fick tillbaka det så gick jag tillbaka till mitt rum och somnade.


Lördagen blev det att dra först och köpa frukost och sprit sen chillade vi lite och sen började vi ta på oss våra vita kläder, då blev man riktigt peppad alltså =D åkte in till Köpenhamn och ser massa vitklädda människor. helt lovely =D Stack och åt lite innan vi drog till Parken där Sensation white skulle hållas. Jävla kö alltså och kallt som in i helvete men så jävla nice när man kom in. Visserligen va det jävligt lite folk när vi kom in men det fylldes rätt snabbt på. Sen klockan 19.30 körde dom igång. Fy fan säger jag bara vilken jävla kick. Dansade som en jävla galning typ och sket fullständigt i hur det såg ut för jag va så jävla inne i musiken och älskade varje sekund av det. dansade typ konstant till klockan tolv, hann med ett toalettbesök och att köpa dricka men annars så dansade jag hela tiden. dom andra satt lite på läktaren och det borde kanske jag med ha gjort men istället stod jag på läktaren och fortsatte dansa/hoppa runt som en maniac. Va så jävla varmt därinne dessutom så jag gjorde min tröja till en magtröja. Herregud så vissa gick klädda alltså men killarna gillade det ;) själv tyckte jag nog mer det va skabbigt vissa av dom =S Men klockan 12 så pallade inte min höft mer och smärtan kom fort som fan. Inte haft problem med höfterna på ca en månad så tänkte inte på att man kanske borde vila lite och inte bara dansa, borde ha satt mig ner när dom andra satte sig ner på läktaren men det är ju lätt att vara efterklok. Blev att halta och gå och sätta sig på läktaren för att kolla på alla andra som dansade. Jävligt maffigt att se så jävla många människor som står och dansa och alla är vitklädda dessutom. Satt på läktaren typ 1 timme sen gick jag och ribba ner till dansgolvet igen, försökte dansa och höften kändes lite bättre (tror det mest va inbillning att det kändes bättre) så dansade en stund sen gick vi upp på läktaren igen så fortsatte jag dansa där. Faktiskt lite besviken på att folk gick innan 3, man stannar ju tills det är slut enligt mig. Mestadels va det bra musik, gillade Erick E jävligt mycket men det va kanske inte för att han va superbra utan det va nog mer för att han va först ut och jag va på topp. Tiga va helt okej med. När Steve Angello och Sebastian Ingrosso satt jag på läktaren mestadels men dom gjorde en jävligt bra show =) Bäst va ändå Megamixen =) Men är jävligt sur på att jag lyckades dansa sönder höften typ. skulle lätt kunnat dansa hela natten men tydligen så va min höft inte riktigt med på det. Har nog aldrig dansat så jävla intensivt som jag gjorde, och en skadad höft va det fan värt. Varenda sekund va värd alltså. Va verkligen rena paradiset =) Jävlar va droger som flödade med, luktade typ maja vart man än gick. en hel den koks och ecstasy fanns det med såklart hehe. Va en tjej som frågade mig om jag ville komma på efterfest på en krog men gratis koks och ecstasy. sa att jag skulle komma men hade inte direkt planer på att hålla vad jag sa hehe. Sen va det en annan tjej som frågade mig vilka jag va där med och jag pekade på killarna och hon bara "är du ensam tjej" (fast på danska" och jag bara "japp" sen sa hon "hur vågar du lita på dom" jag fattade inte riktigt allt det. Lixom ja, jag va ensam tjej med killar och då frågar någon hur jag vågar lita på dom. om en kille skulle vart ensam med 6 tjejer skullte inte direkt någon fråga hur han vågar det, sjukt egentligen. Älskar verkligen att umgås med killar. Så fruktansvärt sköna helt enkelt (dom flesta iaf). Helt sjuk kväll iaf och lätt värt varenda öre =) När det va slut så drog vi till tåget och vi va inte direkt ensamma med att komma på tåget. va en stackars kvinna som skulle försöka komma av tåget men så fort dörrarna öppnades så blev det sånt jävla tryck bakifrån att man bara sögs in i tåget. sen va det marsch pannkaka till sängen =) Ribba lyckades dock att äga sig själv innan han somnade. han la sig på kudden och säger sen "detta är din kudde" och jag svarar "DIN ja" och så säger han "Ja, MIN ja" snacka om att äga sig själv =)


Klockan 10 ringde alarmet idag och ingen va la sådär jätte pigg på att gå upp men det va bara att pallra sig upp för vi skulle checka ut klockan 11. jag hoppar typ upp ur sängen sen och halvvägs upp så känner jag en jävla smärta i höften, underbart. har fortfarande ont. Gjorde oss i ordning och checkade ut sen drog vi till Köpenhamn och åt lite för att sen sätta oss på bussen hem. Blev att spela kort, lyssna på musik, kolla film och sånt. Sen ställer sig Frasse upp och jag läser vad det står på hans tröja och tänker bara "shit!" på tröjan står det ekonomi och Mikaela har med sett "den söta killen på gymmet" och visste att han gick ekonomi och det va precis det som det stod på hans tröja. Så då fattar jag att söta killen på gymmet (läs tidigare inlägg) är Frasse. haha Spenderat en hel helg utan att veta om att han är den killen. så jävla fult ändå. haha =)


Nu är det äntligen dags för sängen, haft en helt underbar helg verkligen =) Bilder kommer senare =)


Peace =)


Lördag

Oh yes, lördag idag. Började min dag med att vara på hundkurs med Tindra. Alltså idag skötte hon sig fruktansvärt bra måste jag säga, blir riktigt stolt över henne då =) Va ute 3 timmar i solen under kursen det va inte alls fel, blev lite kallt om man stod still förlänge dock. Helt underbart =)


Sen kom jag hem och började fundera på vad jag skulle göra idag. Har inte gjort något vettigt alls alltså. kollat på tv, suttit här typ. Kollat på Greys anatomy <3 Blir helt vimsig när jag inte vet vad jag ska göra. har verkligen inte känt för att sitta hemma ikväll =( men nu är klockan snart 10 och har iaf bestämt mig för att åka hem till K och umgås lite. Kan vara trevligt med sällskap =) denna gången behöver jag inte åka hem iaf, för 2 veckor sen då jag va där så åkte jag hem halv 5 på morgonen, helt värdelöst. Måste dock ta tåget hem till K ikväll. hatar att åka tåg verkligen. sen suger det att dom bara går en gång i timmen med. helt hopplöst.


Aja iaf. ha det fint =)


RSS 2.0