HardCore

Finns det något ljuvligare än hardcore som man kan lyssna på? tror fan inte det. Finns ingen musik som kan få mig så lycklig och "hög" som hardcore kan. (Hardstyle är med nice) Just nu är det Dj Roflz som strömmar genom högtalarna.

Öronorgasm!!

Wonderwall

There are many things that I would
Like to say to you
But I don't know how

Because maybe
You're gonna be the one that saves me

Idag har jag inte varit så jätteaktiv. Tog en grymt skön promenad med Tindra imorse dock. Tänkte gymma men kom inte till gymmet. Drog och fikade med A och snackade om det ena och det andra. Haha rätt sjuka och hemska saker vi snackat om men tur att vi har förmågan att skratta åt det. Idag känns mina tankar väldigt destruktiva. Hatar att det är så ibland men det är en del av mig, en del av mina tankar och känslor. Som tur är stannar det som tankar och blir inte till handlingar. Men visst skulle jag gärna göra lite destruktiva saker mot mig men det ger inte så mycket i längden. Men vissa saker är svåra och jag är rädd för vissa saker. Saker som andra kanske inte är rädda för. Att hoppa bungyjump är ingenting i jämförelse med rädslan jag känner nu. There are many things that I would like to say to you, But I don't know how . Kanske får jag berätta någondag. För mig är det vardag men för andra så reagerar dom väldigt stark när jag berättar saker som inte "normala" människor gör. Vissa reagerar med rädsla, hat, avsky, oförståelse, förnekelse, förlöjligande, nedstämdhet och jag vet aldrig hur en människa kommer att reagera. Det bästa vore väl om personen kunde ta in det jag berättade och ändå acceptera att såhär fungerar jag och detta är något normalt för mig.

Sak samma. Min dag imon blir nog bätte =)

Jag är full

Jag är full haha haha haha haha haha! haha uppdate4ring kommer senare. tjingeling påenisring

OMFG!!!

OMG säger jag bara. vet att det är fjortis men OMG! haha värsta fullt allting. F känner tydligen T. T träffade jag en hel del när jag va 14. han va helt psycho och kom hem till mig utan att förvarna mig och jag minns att jag bara "shit va ska jag göra" Haha får tillbaka så jävla många minnen. Oh lord haha. Det fulaste va ändå att dagen innan jag skulle träffa honom så flörtade jag med honom på liseberg utan att veta att det va han jag skulle träffa dagen efter (borde känt igen honom på lissan men gjorde inte det) så det är helt sjukt. får tillbaka massa minnen =P Fy fan va den killen fick kämpa för att få en kyss av mig. Minns att såfort jag såg att han va påväg att kyssa mig så vände jag bort huvudet =P Man va så liten och söt och rätt oskyldig då =)
Och vem ringde nyss lixom, bartendern!!! haha. Han frågade om han va välkommen på söndag då jag ska hem till en kompis och chilla. Jag och min vän bjöd honom igår och sa att han fick komma på söndag =P Hade dock ingen anning ens om att han övervägde det. Han skulle iaf se om han skulle jobba eller inte. Så vem vet, kanske kommer han, kanske kommer han inte.

Idag va iaf jag och Ida i stan. Va inte så mycket folk, trodde det skulle vart mer. Alltså reor är helt sjukt egentligen. Va inne snabbt på Gina Tricot och där låg det mer kläder på golvet typ än det hängde på galgarna. Kvinnor blir som galna och bara river bland kläder och knuffas. Sen ser man dessa stackars pojkvänner, Ta inte med dom när det är rea, Alla människor vet att killar inte tycker det är roligt att se ens flickvän springa runt och slita åt sig massa kläder som sedan ska provas och efter en jävla lång stund kommer man ut butiken och då är det bara 95 butiker till som hon vill titta i. Så snälla lämna era pojkvänner hemma och låt dom inte lida! Så följer killarna efter sin flickvän när hon domderar igenom butiken för att sedan komma på att hon ska gå tillbaka så hastigt vänder hon om och där står hennes stackars pojkvän som ett fån och fattar ingenting, antingen går tjejen in i honom eller så knuffar hon undan honom. Har själv gjort misstaget att ta med min dåvarande pojkvän i butiker. Jag har tvingat med honom medvetet och omedvetet. Och tro mig 95 % av alla män som är med sina flickvänner när dom shoppar blir tvingade till det. Omedvetet eller medvetet så tvingar tjejerna med sig dom. Och man frågar sin kille hur kläderna sitter och hur många killar är ärliga i det läget? inte många som vågar säga "älskling du ser lite fet ut i den" lixom killar är inte ärliga när det gäller kläder och sånt (sen är inte killar så jätteintresserade av kvinnomode) men varför dra med dom? Fan ta med tjejkompisarna istället, Eller syrran som jag oftast gör. Min syster är bland dom ärligaste människorna jag någonsin träffat. Kanske för att vi i familjen lärt oss att säga vad man tycker, helst utan att såra någon.

Fick iaf köpt lite saker idag.



Underbar kjol som jag köpte på TopShop




Klänning från TopShop som va på rea. Kostat 599 men fick den för 249 =)



så köpte jag en tröja på Cubus, köpte även ett par tights där


På tåget hem träffade jag Robin R och senast jag såg honom va när vi va på bio tillsammans vilket måste varit i september typ =S Såg först inte att det va han.Men väldigt trevligt att träffa honom igen, han är väldigt trevlig av sig =)


Har varit en rätt knasig dag men nöjd iaf =)

Puss på er!

Min sista utgång

Igår va min sista utgång på ett tag iaf. lär la hamna ute på nyår men det är okej.  Mötte upp Mikaela, Linda och Frida på tåget igår och vi drog till Gotebar för att dricka oss fulla. Igår kände jag typ alla som jobbade, min gamla bartender jobbade, kocken, djn, och vakterna. Snacka om att blivit stammis. Fy fan. Kvällen började bra och va trevligt full. Mikaela och LInda va helt galna =P sen skulle vi dra till BLVD men va sån jävla kö och jag pallar inte sånt så vi gick tillbaka till Gotebar. Drack lite till sen slutade jag faktiskt dricka. tyckte inte det va roligt längre. Men det va helt underbart att umgås med mikaela igen för det va längesen vi gjorde det. Blev lite snack och lite dans. Men jag va inte så rolig och vara med igår. Stod över en timme vid garderoben där Bartendern jobba. Snackade lite kärlek och sånt. Stod och pratade med kocken ett tag oxå. Jag ska tydligen bli surrogat (stavning?) mamma till hans barn =P Nej igår va det faktiskt inte sådär jätte kul. Va 3 slagsmål inom loppet av 1½ timme. Hatar när folk är ute och slåss och skit. förstör så jävla mycket. Roligt att stå och dansa när det är 5 poliser inne och går runt. Men fanns en hel del idioter igår på krogen. Blandannat 2 rasister varav den ena hade tattuerat in ett hakkors. Man får gärna ha sina åsikter men man behöver inte skylta med det på sin kropp. Träffade ett gammalt strul på krogen med och vi mindes tillochmed varandras namn, det är inte illa. Sen va hans kompis med oxå som snackade om Tiffa och Tiffany Person från hipp hipp (aldrig sett).
Klockan 2 bestämde vi oss för att gå eftersom Mikaela va full som en kastrull och vakterna började bli otrevliga (tror inte dom har fått sig något på länge) Och den tjocke vakten som alltid brukar vara så trevlig va hur otrevlig som helst. jag råkade stå i vägen och bad såklart om ursäkt så säger han "ska du stå här får du gå in i garderoben och ställa dig på knä" både jag och bartendern bara "whaat?!" Det blev jag riktigt sur över faktiskt. Ibland kan vakter verkligen vara svin.
Lyckades under kvällen ha ett samtal med kocken om hur bartendern är i sängen haha, då va jag inte nykter kan jag påstå.
Iaf så gick vi klockan 2 för att hinna med tåget, jag och frida ville hem medan mikaela och linda ville gå till Mcdonalds. Jag och frida följde med tillslut för att vi skulle snacka om kvällen men på vägen till mcdonalds så raggade Linda och Mikaela upp 2 engelsktalande killar från australien och tyskland. sen kom en 3dje från australien med som började stöta som fan på mig och jag fattade typ inget av vad han sa. han frågade massa konstiga frågor som jag inte hade någon anning om hur jag skulle formulera mig på i engelska. Mikaela och Linda skulle på efterfest med dom sen medan jag och Frida äntligen kom på tåget. På tåget ringer Mikaela och halvskriker "jag vill heeem!" vet inte om hon grät eller skrattade för det gick inte att urskilja men när dom ringde gick precis tåget så dom fick ta taxi hem.
Sen somnade jag halv 5 fy fan va skönt.


Mikaela och jag

Jag och Mikaela

Jag, Mikaela,Linda & Frida

Jag, Mikaela, Linda & Frida

Nu känner jag att jag inte ska gå ut på läääänge (undantag nyår).


Nu är Henrik, Thea och Rasmus här. och snart ska jag och Ida åka in till stan och kolla lite kläder iaf =) det ska bli mysigt.

puss på er

Utgång ikväll

Yes, ikväll blir det utgång. Ska ut Med Mikaela och Linda och kanske någon mer vet inte riktigt. Men fy fan va kallt det kommer bli. Det är ju svinkallt ute nu kommer frysa häcken av mig. Vill ju ha klänning på mig men jeans är nog mer passande för detta vädret. Men nu regnar det iaf inte, något positivt. Va fan ute med Tiffa och Carro när det va storm ute. DET va hemskt! blåste och regnade som fan. Tiffas paraply gick sönder hela tiden och hon va bara ledsen medan jag va skadeglad och tyckte så förjävla illa om vädret att jag skrattade, sen såg det faktiskt väldigt roligt ut när tiffa försökte få iodning sitt paraply =P Vilken bra kompis jag är ;) Men Tiffa du vet att jag älskar dig =)

Idag gick monster inc på disney channel och jag va tvungen att titta. Jag bara älskar den filmen tycker den är så himla söt. sen sitter jag och skrattar innan det händer roliga saker bara för att jag vet att det nästa sekund händer något roligt. Värsta charmiga filmen. Nästan lika bra som Ice age 2 och Garfield.


Diggar ändå att dom har bloopers från filmen =P
http://www.youtube.com/watch?v=f7l9ESnIJ-o



Efter det så åkte jag hem en sväng till J och tog och badade jacuzzi. Mysigt måste jag få säga =) Jag vill med ha jacuzzi skulle lätt använt det ofta, iaf i början =D



Satt och kollade lite på supersize me. En av dom bästa dokumentärfilmer som finns faktiskt. Helt sjukt altså. Man vet att det är skadligt att äta så onyttigt men varför utsätter sig så många människor för det? Har svårt att förstå hur man kan utsätta sin kropp för fetma. Men som sagt. Utsätter man inte sin kropp genom fetma så kanske man gör det genom alkohol, droger, rökning, eller som i mitt fall självsvält (svälter inte mig själv längre och ni som känner mig vet att jag menar allvar denna gången) Människor har en massa olika laster som man ustätter kroppen för men man kan försöka att minska på lasterna och börja motverka effekterna av lasterna.
När jag va runt 13, 14 så va jag och Mikaela väldigt mycket inne i stan och varje gång vi va inne i stan så åt vi på mc donalds. Helt sjukt va mycket vi åt där på sommrarna. Nu blir jag bara äcklad av det men då va det asgott. Gick vi upp i vikt? nej, vi va stabila och ibland gick vi ner i vikt, antagligen beroende på att vi inte fick några vitaminer och andra viktiga saker som man inte får av mcdonalds mat. Kroppen kunde helt enkelt inte lagra fettvävnader pga att det inte va det vi behövde. väldigt kortfattat och enkelt berättat. Orkar inte vara expert idag.





Nu sitter jag här och ska snart göra mig iordning. Funderar fortfarande på om inte jeans är snäppet trevligare att ha på sig. inte lika snyggt men egentligen vem fan bryr sig. Går inte direkt ut för att träffa någon snygging direkt. Ikväll går jag ut för att umgås med Mikaela, dansa, dricka och ha kul =D


Puss på er alla! =)

Åh va skönt!

Nu är snart julafton slut och det känns superskönt. Känner mest för att sova, är jätte trött.

Ann-Britt, morfar, karin, thomas, mikaela och tobias har varit här och firat ju nu med. mycket trevligt. Tobias va tomte detta året =P Fick en klänning, 4 böcker, presentkort, en ljuslykta, britney spears skiva och strumpbyxor. Mest glad är jag nog över julklappen från familjen. Att få gå 3 gånger hos personlig tränare på gymmet =) behöver den sista lilla pushen =)

Åt tårta nu igen ikväll, denna gången fick jag tårtbiten att stå upp, blir nog gift trotsallt ;)



Tobias som jultomte


jag träffar "tomten"


julklappar =)


Nu ska jag slagga, sov gött!
puss på er

Julafton

Nu är det inte många timmar kvar av julafton. blev som vanligt jättestressigt innan vi skulle åka till farmor och farfar. Åkte till mormors grav innan och satte på blommor på hennes grav och så blommer på morfar eriks grav.
Kom precis hem nu från farmor och farfar. va mysigt som vanligt och kul att träffa dom igen eftersom jag inte träffat dom på över 2 månader.  Va en vanlig jul, mat, kalle anka, tårta, risalamanta(?) och sånt. Har ju ingen tomte längre eftersom Ida är den yngsta av alla och hon är ju 14 så behövs inte riktigt en tomte. Iår delade jag ut julklapparna. Tur att jag gillar att vara i centrum (A) nej men det är rätt konstigt att dela ut julklappar, inte direkt pinsamt men kan inte hitta ordet. Känner mig inte riktigt bekväm helt enkelt. Fick parfym och en mascara hos dom.
Åt god tårta med men jag märkte att jag inte kan skära tårta =S min tårta kollapsade så det blir inget giftemål för min del, skit oxå =P Något annat som jag upptäckte idag va att jag kan ringa videosamtal =D satt och hade videosamtal med Elli som satt på andra sidan bordet, kanske inte så nödvändigt men rätt kul =P


Vi är lite knasiga men älskar släkten endå =)
"hur många tyskar finns det i göteborg?
gör-many" ^^


Jag delar ut julklapparna


Nöjd


Snart kommer lite släktingar hit så ska vi äta mat, tårta och dela ut julklappar.

Jag funderar faktiskt på att skippa nästa jul. så roligt är det inte. Trevligt med gemenskapen men jag känner hellre för att ligga under täcket och mysa, helst inte ensam dock =S

Äh julen är härlig bara det att jag inte bryr mig så mycket just nu eftersom imon är det en annan dag

Pussen!

Dan före dan

Usch idag har det varit kallt ute. Va ute och gick morgonrundan med Tindra. Tog en sväng upp till Stamsjön och där va det faktiskt is fast väldigt tunn men kändes ändå mysigt. Kom hem sen och va hemma en stund innan jag och Ida skulle till Lindex och sen handla lite på kvantum. Fanns inte en enda parkering på lindex helt sjukt. Åkte och handlade innan och sen när vi kom till Lindex ca 15 min senare så va alla platser typ lediga. Helt knas.

Jag och mamma va på systemet idag och det va faktiskt inte alls så mycket folk som jag trodde det skulle vara. Mamma skulle inte ha något men följde med som bärhjälp. Men blev ändå att jag fick köpa lite gott till mamma och köpte en hel del gått till mig med =) Sen när vi gick ut kom 2 poliser och sa "oj vad det klirrar i kassarna" blev genast rädd och tänkte "åh nej nu kommer dom ta mina påsar" men sen kom jag ju på att jag är ju 20 så då kan dom ju inte ta mina flaskor =D Blir alltid nervös när poliser bara dyker upp även om jag inte gjort någonting.

Nu ikväll har jag tagit det lugnt. har städat och lite så. slagit in alla paketen och jag och Ida passade på att rota bland julklapparna medan mamma och pappa va ute och gick. Jag kommer få en mascara, parfym, cd, pocketböcker =D det va det som jag kunde se och känna mig till =D Tänker ändå spela förvånad imon när jag får det =P

Dröm sött alla!


Min förlovningsring

Min förlovningsring har jag faktiskt sparad. Förlovade mig med Henrik 25/7 2004. Hade inte ens fyllt 15. För mig är en förlovning ett löfte om att försöka leva med varandra resten av sina liv. Och det har plågat mig att jag inte lyckades hålla mitt löfte. Slår man upp förlovning står det "Förlovning är ett tillkännagivande av att en parrelation avser att leda till äktenskap. Efter att ena partnern friat till den andre, och denne svarat ja, är paret förlovade fram till dess att vigseln fullbordats"
Jag kan erkänna att jag grät när mitt ex gick ner på knä och frågade om jag ville förlova mig med honom. Visste ju att vi skulle förlova eftersom vi hade valt ringarna tillsammans men blev ändå väldigt känslosamt. Jag va grymt lycklig den stunden. Men förhållanden i så tidig ålder har inte direkt oddsen på sin sida. Tog slut för snart ½ år sen men det borde tagit slut mycket tidigare men ändå stannade jag kvar och gick tillbaka till honom. Idiotiskt gjort av oss bägge. Men jag ville så gärna att jag skulle kunna hålla mitt löfte. Mitt löfte va verkligen viktigt. Men det senaste året har jag insett att det löftet inte går att hålla eftersom han jag förlovade mig med är någon helt annan nu. Jag förlovade mig med en helt underbar människa men enligt mig finns inte den människan kvar. Men i ringen så står det att jag vart förlovad med Henrik och det har gjort mig påmind om mitt löfte. Men den människan jag förlovade mig med försvann för några år sen, men Henrik fanns kvar och hans namn står i min förlovningsring. Men nu finns det ingen Henrik kvar för han har bytt namn. Alltså är det inget som stämmer med ringarna och jag behöver inte längre känna misslyckande över att jag inte kunde hålla mitt löfte. jag känner mig fri! Yes. Det finns inte ett piss som binder mig längre till honom. Jag va ung och förlovade mig och det gör inget att jag inte höll mitt löfte för det gjorde inte han heller.
Men jag hoppas att jag senare i livet kommer att få förlova mig igen för det är ett otroligt fint tillkännagivande man gör när man förlovar sig. Nästa gång hoppas jag att jag kommer kunna hålla mitt löfte



Puss på er darlings!

Julledigt

Idag har jag haft möte med mina nya arbetskamrater, har ju jobbat med dom innan men nu är jag med på riktigt hehe.  Suttit och ringt mammorna till mina ansvarbarn som jag ska ha och önskat dom välkomna på inskolningar. Första inskolningen börjar redan 7 jan men det ska bli spännande =) På lunchen drog vi och åt på thairestaurangen i Lerum. fy fan va längesen jag åt där men det va sjukt gott. Hade fått en blomma av barnen med =)
klockan 2 avslutade vi mötet och jag drog och pratade med chefen som informerade mig om saker jag redan visste men får gå och skriva på avtal och sånt i början av terminen.

Idag började mitt nya abonemang att gälla men smidiga som vi är ibland i familjen så hade vi slängt lappen med pin-koden så fick åka till allum för att skaffa ny kod. har aldrig sett så mycket bilar där i hela mitt liv men ändå va det inte så mycket folk på allum. åkte in en sväng på lindex med för att köpa mer strumpbyxor för jag lyckas jämt göra sönder mina. fast i lördags så va det faktiskt Tindras fel. På vägen hem trodde jag fan att jag skulle smälla till syrran. Hon gick och påpekade min röv och att det ser ut som jag putar med den när jag går och jag bad om ursäkt för att jag ser ut som jag gör sen började jag hetsa henne (jävligt lätt när man vet vad som är känsligt) och innan vi hoppade in i bilen så sparka hon till mig på benet, trodde fan jag skulle smälla till henne. men det skulle jag aldrig gjort så istället skrek jag till henne "din jävla idiot" sen va det typ massa tjaffs mellan oss i bilen och tillslut fick mamma nog och röt till "nu håller ni käften" haha sen blev det tyst i bilen. iaf för en liten stund. Så onödigt av mig att säga din jävla idiot, sånt får man fakiskt inte säga till någon, speciellt inte människan som är bland dom mest betydelsefulla. Men ibland säger man ju saker när man är arg som man inte menar.

Nu är jag helt slut känns det som. Borde äta men orkar inte laga mat, har tryckt i mig en massa pepparkakor typ =S inte så smidigt.

Blä

Lövly

Nu är julshoppingen klar =D gött som fan. Är inte supernöjd med alla julklappar men jag orkar inte bry mig mer. bara materiella ting ändå som går att byta ut. Fick köpt lite saker till mig själv idag med. Köpte en lila klänning och en grå kjol.

Kom hem vid 6tiden och vi hinner knappt komma innanför dörren innan det blir strömavbrott i hela jävla området. va strömavbrott förra veckan men det va ändå på dagen så det va ju okej. Men nu va det bara att springa och hämta ljus och tända lite här och där. Visst att det är mysigt men kan bli rätt långtråkigt. Pappa tände brasen sen satte jag och syrran oss i soffan och spelade TP men jävligt svårt att läsa frågorna utan ljus så vi använde mobilen som ficklampa, funkade bra det med. Men man va rätt tacksam sen när strömmen kom tillbaka igen =)

När strömmen kom tillbaka ställde jag mig och gjorde pepparkakor, bättre sent än aldrig. Dom blev goda men råkade bränna några gubbar =S Orkade dock inte ta glasyr på alla så får fortsätta imon. Men det va megamysigt att baka. Hade på Peter jöbacks julskiva och allt va verkligen juligt =)



Klockan 9 började Heartbreak Hotel. Fan va jag älskar den filmen. Jag är dock rädd för att hamna i deras situation när jag är äldre men om jag är singel när jag är runt 40 så ska jag med ut och festa =P

Nu är det snart sängen för jag ska upp 8 imon för att gå på möte =P

Puss på er alla!


Oh, jag viskar en bön i natt.
För dom som inget har.
För dom som gick in i natten, utan att hitta tillbaks.
Jag viskar en bön i natt.
För alla dom som väntar.
För dom som har tappat hopp.
För alla där ute som längtar.

Mentalsjuka ute i natten

Jag och Emil måste seriöst sett jävligt dumma ut igår när vi va ute. Stod och kollade upp i himlen på stjärnorna och snurrade lite. Va väldigt stjärnklart igår och det va det längesen man såg =) Gud va många dumma saker jag fick höra igår, inte lätt med rovdjur och rådjur och hästarnas "tassar" när dom tappar dom =P Sen visade Emil hur man går som en struts. såg rätt roligt ut så jag provade med det och jag hade fan talang för det. Sen kom frågan upp, va fan äter strutsar?! Vi va inte barnsliga hela tiden utan vi hann även vara seriösa ett tag. Roligt hade jag iaf =) Du är knäpp Emil (det är en komplimang) =)

Idag ska jag försöka hinna med lite saker ska köpa dom sista julklapparna och baka pepparkakor sen ska jag se om jag hinner vara lite social idag med. Men julklapparna har jag rätt bra koll på vad jag ska köpa till mina nära. förutom farmor och farfar, shit har ingen anning vad jag ska köpa till dom. Har köpt allt till dom tidigare jular. inte för att dom kanske kommer ihåg vad jag köpt innan men vill ändå köpa något nytt. Får springa runt och leta lite idag på allum.
Baka pepparkakor borde jag ha gjort förlänge sen men sak samma. känner inte ens för att baka pepparkakor men har köpt pepparkaksdeg som ligger i kylen så får la baka lite iaf.

Tjingeling

Billig Fylla

Igår jobbade jag en stund, slutade redan 12.30, fick en blomma av mina arbetskamrater med eftersom jag antagligen inte kommer jobba med dom nästa termin, supergulligt av dom =) Sen när jag slutade så gick jag bort till gymmet för att köra ett pass. Körde igenom hela mitt pass, har det egentligen uppdelat på 2 delar så jag ska kunna träna 5 dagar i veckan utan att dom 5 gångerna blir 10 timmar per vecka. Så då har vi delat upp det. Men eftersom jag visste att jag inte skulle träna idag så körde jag hela passet. Nu är det bara lite motivation som fattas sen är jag ordentligt laddad.
Sen stack jag hem och åt och duschade och drog till Frisören. klippte 4 cm bara. Vill faktiskt ha långt hår. Helst vill jag ha längre hår men det växer ju iaf =) ner till rumpan är mitt mål. haft det innan och det va grymt jobbigt men denna gången hoppas jag att jag sköter det bättre. Det va en man som klippte sig samtidigt som mig och vi blev klara samtidigt och han gav mig hur mycket beröm som helst för mitt hår, rätt roligt ändå hehe. Drog till lerum centrum sen för att bara kolla lite men lyckades faktiskt hitta en julklapp till Ida så det va skönt. Har inte köpt så många julklappar detta året, har inte lus med det heller. trött på all julstress och sånt. Älskar julen men man behöver faktiskt inte handla för flera tusen för att få en bra jul.

På kvällen skulle jag sitta hemma men så skulle Tiffa dra till Kinan så jag hängde på. drog hem till henne lite och förfestade. sen nere i floda så kom Ann-sofie och mötte upp oss. va knappt några folk där men tiffa hade skaffat 2 killar till mig som jag kunde ha under kvällen, haha väldigt omtänksamt ;) Kom iaf mer folk sen efter en stund. Hade inte så mycket pengar så skulle inte dricka så mycket. Köpte en xcider och resten fick jag, det tackar jag för ;) Men som sagt. blev inte så lite att dricka lyckades få i mig en hel del. Strax innan 1 så va det dags för karaoke. Jag och Tiffa började med att sjunga Mambo nr 5 sen efter det gick hon och rökte och jag bestämde mig för att stå själv och sjunga, blev britney spears Oops i did it agian. Haha tecken på att jag va packad =P Så förlåt alla som fick sina öron förstörda pga mig =P
Tiffa skulle följa mig till tåget sen men istället så hängde vi med folket till torran, va knappt några människor där men ändå helt okej. När vi kom dit satte vi oss ner och jag kände mig verkligen helt borta. Sen undrar jag hur mycket jag egentligen rökte igår. klockan 3 gick jag och tiffa ut i det jävla regnvädret och gick mot tåget. stannade och höll henne sällskap tills tåget kom. sen gick jag hem och la mig i sängen och åt pill-i-rumpan-bågar (ostbågar) jäkligt smidigt. men gott va det ;)

En sak som verkligen skulle vara bra för mig är om min telefon kunde ha alkolås på sig. Shit va mycket sms jag skickar. skickar många när jag är nykter men skickar 3gånger mer när jag är full.

Idag vaknade jag halv 12 tror jag sen kom henrik och rasmus förbi en stund men jag orkade inte vara social så jag gick och la mig igen och sov till halv 4 nångång. skönt att sova =)

Sen kom Jim förbi en sväng med. låg typ och tjötade och så, välldigt intresanta samtalsämnen ibland =P Men det va trevligt =)

Nu blir det att gå ut en sväng och möta Emil och gå runt och snacka som vi jämt gjorde när vi va 14. Då va man liten och dum. är fortfarande liten men tror jag är lite smartare nu iaf (hoppas jag)

Ha det bra era sötisar

Don't believe in love

Fan va jag försov mig imorse. Skulle börja 07.00 och vaknade 06.53 STRESS! Fan va jag stressade. flög upp ur sängen och skyndade på med kläder och sprang in i badrummet sen satte jag mig i bilen. Kom till jobbet 07.07 så jag va faktiskt grymt snabb. Kanske lite för snabb för när jag gick på toa sen på jobbet så upptäckte jag att jag hade trosorna ut och in =P väldigt smidigt. Tecken på att jag kanske stressat ordentligt. Minns inte ens att jag tog på mig kläder för jag va så stressad just då.

Idag på jobbet slapp jag vara ute i regnet, va inne och julpysslade med barnen som inte hunnit att pyssla så att dom får med sig något hem nu när alla går på jullov. Och idag på jobbet hade vi 2 röda spiderman, en svart spiderman och en batman. Snacka om att det är poppis. fattar inte riktigt vad det är som gör det så populärt bland barnen =)

Dido - Don't Believe in love. så jävla nice låt. sjukt bra röst och verkligen älskar texten. Kan känna igen mig i typ allt där. Men en dag kommer kärleken för min del med =)

http://www.youtube.com/watch?v=iLsiBApVLGU

Don't Believe In Love
I wanna go to bed
With arms around me
But wake up on my own
Pretend
That I'm still sleeping
Til' you go home

Oh
I can't look at you
This morning
I should probably have a sign
That says
'Leave right now or quicker'
You've overstayed your time

If I don't believe in love
Nothing will last for me
If I don't believe in love
Nothing is safe for me
When I don't believe in love
You're too close to me
And that's why
You have to leave

Maybe I slept peaceful
On your shoulder
Your arm warm around my side
But it's different now
It's morning
And I can't face your smile

The second that I feel
Your safe hands
Reaching out for mine
I slip away and out of sight
You've ovestayed your time

If I don't believe in love
Nothing is good for me
If I don't believe in love
Nothing will last for me
When I don't believe in love
Nothing is new for me
Nothing is wrong for me
And nothing is real for me

When I don't believe in love
Why do you care for me?
When I don't believe in love
Nothing is real for me
If I don't believe in love
You're getting too close to me
And that's why you have to leave
And that's why you have to leave

If I don't believe in love
If I don't believe in love
If I don't believe in love
Nothing is left for me
If I don't believe in love
You're too good for me



Puss på er pussgörkor!

Jag vill ha mer jul. Ge mig mer jul.

Nu börjar julen att närma sig verkligen. Åt jullunch idag på dagis, lyssnat på julmusik, klätt granen här hemma. Snart är det julafton. och sen blir det julafton och sen är julen typ över och då ska man plocka undan allt jävla skit man plockat fram.

Hade riktigt trevligt när vi gjorde iordning granen. Ibland undrar jag dock va vi är för familj. löjligare familj får man nog leta efter haha. Så ikväll har jag, ida och pappa töntat oss och dansat till julmusik. jag va la den som töntade mig mest men det är ju inte så ovanligt. Men jag kan inte stå still om det är musik på =D

Jag skuttar gärna kring i dans
men jag har tappat takten
jag ser den inte någonstans
Var katten har jag lagt den?

Åh hum, vår sång är dum
Den är ju ingenting
Vad gör det om hundra är
när allting kommer kring?

Va fasen spelar det för roll att jag hoppar runt och fular mig här hemma. Det gör mig på bättre humör och min familj har någon att skratta åt. Men fylls av en sån jävla glädje när jag hör musik, speciellt julmusik där man oftast kan texterna och kan sjunga med =D Jag kommer nog vara barnslig hela mitt liv känns det som. men jag måste kunna vara barnslig i mitt jobb så det är la tur att jag är det.

Men för min del blir detta en lite annorlunda jul. Är första julen som jag är singel och det va flera år sen jag va det sist. Känns lite konstigt ibland men ändå väldigt skönt. Sparar dessutom runt 1200 kr genom att inte behöva köpa julklapp till ens partner =P Men detta året är jag grymt efter med att köpa julklappar. Brukar annars vara helt klar vid denna tiden men detta året har jag bara köpt 2 julklappar än så länge. Känns rätt skumt men otroligt skönt att jag är såpass lugn. Annars brukar jag vara superstressad vid jul och handlar julklappar för flera tusen men detta året blir annorlunda. Detta året bryr jag mig knappt om materiella ting. Jag behöver inga julklappar (men får julklappar iaf) och jag behöver inte ge en massa julklappar för att försöka visa min kärlek genom materiella ting. man kan visa sin kärlek på andra sätt. Är supertacksam för alla underbara människor jag har runt omkring mig.

Puss på er alla!

Back on track

Idag har jag jobbat. Lövely. Har saknat mina små barn =) Va längesen jag va där och jobbade så det va skönt att komma dit idag. trivs verkligen där =) Idag skulle dom baka pepparkakor men det blev inte så många eftersom det mesta hamnade i munnen direkt =P undrar hur många som hade ont i magen senare? vet nämligen inte det för jag slutade redan klockan 14 idag =)

Sen när jag kom hem gick jag ut med Tindra och efter det va jag hur seg och trött på helst så la mig i soffan med filt över mig och kollade på tv. Fick mitt nya simkort idag med så den 22/12 så byter jag till Halebop. Comviq kompis blir bara dyrt för mig nu. Ligger på 600 kronor i månaden och det är fan inte roligt. dom pengarna spenderar jag hellre på andra saker. Nu kommer jag iaf kunna smsa gratis till alla och inte bara comviq =)

Nu på kvällen stack jag till Ribba en stund. Tack för att jag fick dela mina tankar med dig, behövde verkligen det <3

Nu ska jag ta mig och göra iordning smörgåsar för imon sen ska jag lägga mig att läsa, sen kommer jag somna gott =)

puss på er!

Varför man inte åker tåg

Är verkligen sjuk trött ska bli skönt som fan att få lägga sig i sängen och sova. Idag va jag och Anna på gymmet och jag körde ett rejält jävla pass, stönade till och med idag! haha. (jag som alltid klagar på att folk låter när dom gymmar) Jag tog faktiskt i rejält idag. Grymt skönt ändå att bli helt slut. sket dock i konditionen men den känns inte så viktig just nu. vill få en tightare kropp helt enkelt, skit samma om jag inte orkar springa så jävla långt =P

Åkte hem och ville få i mig bra med protein efter träningen så jag kan bygga lite så jag kokade ägg för första gången i hela mitt liv, shit alltså nästan så jag blir stolt över hur duktig jag är i köket haha =P jag kommer aldrig kunna bli någon bra hemmafru alltså.

Sen åkte jag in till stan för att träffa Emil och julshoppa lite. Tog tåget in och fick rejäl påminelse om varför jag aldrig brukar åka tåg.
1. Folk pratar som idioter om opassande saker.
2. Folk har på hög musik så att alla andra hör och ingen gillar musiken.
3. Finns fruktansvärt otrevliga människor.
4. Tågen stannar ibland utan att det finns en hållplats där.
5. Har man otur kan man hamna bredvid någon som sitter och trummar på sina knän hela vägen in till stan. 
Iaf va det väldigt trevligt att träffa Emil =) Vi passade även på att sätta oss ner och tjöta lite över ett glas öl (självklart cider för mig) Fick iaf tag i 2 julklappar till syrran. Tänker inte skriva va det är eftersom jag vet att du läser mig blogg ibland ;) Köpte även ett par skor till syrran. Eftersom jag inte bör köpa så mycket skor till mig själv mer så kan jag ju alltid köpa till syrran =D Alltså inte konstigt att jag typ går back varje månad :S
Sen köpte jag 2 dekorationsstenar som jag ska sätta på mormors grav, på den ena står det "Jag saknar dig" och på den andra står det "tänker på dig" supersöta =)


Skulle tagit tåget hem men missade det. ringde hem och sa det till pappa som bara svarade "jaha, men det va väl inget ovanligt, det hade jag väntat mig" Tror min pappa känner mig väldigt väl hehe. Iaf så satte jag mig på buss 515 och åkte runt lite grann på ställen där jag aldrig tidigare varit, så nu har jag fått lite sightsing =P Hoppade av på Allum där Ribba så snällt stod och väntade för att sen köra mig hem. Tack Ribba <3


Så nu är jag supertrött. Idag är jag rätt tacksam att jag inte delar säng med någon för det känns som jag kommer ta upp hela min säng och bara njuta av att få sova.

Puss på er babies


Julgransletande och lek i skogen

Kom hem klockan 10 imorse (sovit hos J) och hann knappt komma innanför dörren innan det va dags att dra iväg med föräldrarna, Tindra, Thomas och Tobbe för att leta julgran i skogarna. Va en rejäl bit att gå in i skogen sen kom vi fram till Thomas jakttorn där han sitter när dom jagar så jag och Tobbe klättrade upp där och fjantade oss lite =D sen lekte vi lite på marken typ älg och jägare hehe. Det märkt deffenitivt att jag är dagisfröken ;) Sen märks det fortfarande att jag är grym på att springa/hoppa runt i skogen. Herregud va mycket jag tillbringade min tid i skogen när jag va liten. mormor och jag va alltid ute och gick i skogen tillsammans. Trivs bra i skogen, de du =) Tror iaf Tobbe uppskattade att jag va med honom och lekte hehe. Men jävlar va smutsig man blev. Tindra drog till som fan i kopplet så jag hamnade med foten rätt i en gyttjepöl men det gjorde inte så mycket, hade ändå på mig mina jobbkläder. Fick iaf tag i en julgran =)

 
Skog

Jag är en äkta skogsmulle ^^

Geggigt och gott

Kärlek till skor

Skor, en av kvinnans bästa vänner definitivt. Drog med mig Ida till allum idag. Ida fick tag i skor, tshirt och en ny mobil. Jag fick nöja mig med ett par nya skor ;) fick visserligen bytt mitt abonemang. Har kollat på dessa skorna ibland när jag gått förbi Bianco, Älskar deras skor <3 Men jag är ute efter skor med högre klackar, dessa skornas klack är mellan 10 och 10,5 jag vill åtminstonne hitta ett par som ligger på 13 men det är grymt svårt. får beställa på internet annars och då är det svårt med storlekar men det verkar vara det enda alternativet så. Iaf är jag jättenöjd med mina skor, kostade bara 500 dessutom. hade svårt att bestämma mig vilken färg. Fanns i svart, guld, lila och röd. Dom svarta åkte bort med en gång, har redan massa svarta skor, dom röda va för juliga av sig och sen va det dom lila och guldiga kvar att välja på. la undan dom en timme för att fundera. Men dom lila va superheta men jag vet att jag inte borde köpa 2 skor så idag va jag duktig och köpte bara ett par. tog dom guldiga för dom är lite lättare att matcha än dom lila är. även om dom lila va jävligt heta. Vägen till mitt hjärta är definitivt genom underkläder och skor ;)






Förövrigt när jag vart hemma har jag lyssnat på J-son om och om igen. http://www.youtube.com/watch?v=LrAqYt3WCJo Grymt bra =)

Peter Jöbacks julkonsert igår

Igår va jag och mamma och kollade på Peter jöbacks julkonsert. OMG va han är snygg!!! Igår va han verkligen megahet och jag smälte gång på gång. Va är det egentligen med dessa bögar som får en heterotjejs hjärta att smälta? Om man ändå vore bög ;) Sen är ju han en av mina kärlekar från barndommen. Har nog alltid haft en liten chrush on him. Kanske därför jag tycker att Aladin är den finaste av alla Disneyfilmer, vem vet. Hela konserten igår va verkligen underbar. Kan inte hjälpa det men han är så jävla snygg! och hans röst är helt enorm! helt sjukt. Jag va nog 15 år när jag va på en av hans skivsigneringar och jag har totalt blackout från det. stod iaf längst fram i kön jag och mikaela och sen när han kom och satte sig så trodde jag att jag skulle dö. Hans leende är så sjukt vackert och dom ögonen! och ögonbrynen är perfekta för honom. Oh shit lord. Vackrare artist får man leta efter. Såg i tidningen idag att han hade fått 5 av 5 möjliga och det va han verkligen värd, inte bara han utan alla i orkestern, jätte duktiga verkligen.Hela konserten va helt underbar. Sen mellan låtarna sa han väldigt många bra saker som faktiskt fick mig att inse lite saker. Man får faktiskt sakna personer som man tidigare har haft någon slags relation med, ex, gamla vänner, släktingar. Jag hatar att erkänna att jag saknar saker och folk för det får mig att känna mig svag och vek, men kanske är det bara männskligt? En sak till som jag satt och funderade över va att om man inte berättar vad man faktiskt vill och vad man önskar av livet så är det ju väldigt svårt att få stöttning av andra. Och om jag inte lär mig satsa så kommer jag heller inte kunna vinna. So if you hear me say that I believe in love, Don't make me feel ashamed.
Så i julklapp så önskar jag mig mest av allt kärlek från min familj och släkt och man kan alltid hoppas på en kyss av en kille som jag är intresserad av

Torsdag

Idag kom jag iväg till gymmet, Först tog jag och Anna och solade och sen gick vi ner och tränade. Känns verkligen som jag inte kan ge det där sista lilla som behövs. Men jag måste verkligen skärpa mig och komma iväg oftare och träna hårdare när jag är på gymmet. Att träna får mig att må så himla mycket bättre. Fick iaf kört ett helt okej pass idag, sket dock i konditionen. Men gjorde så jävla dum sak när jag kom hem, sket i att äta. Ibland blir jag så fruktansvärt trött på mig själv. hur ska jag kunna bygga upp musklerna om jag inte ger kroppen något att bygga av. Nej det är skärpning som gäller.

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Tagit det lugnt mest och det känns faktiskt bra. lyssnar på Goo Goo Dolls - Iris typ hela dagen. så sjukt bra låt.

And I don't want the world to see me
'Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am


http://www.youtube.com/watch?v=SsK90GWBVLY

I loved you once, needed protection

Idag ringde jag och sjukanmälde mig, borde verkligen ha jobbat eftersom jag behöver pengarna men ibland får man fråga sig själv vad som är viktigast, hälsan eller pengarna? Desvärre är oftast pengarna viktigast men idag pallade jag inte att jobba va helt slut psykiskt.Har så jävla mycket som går runt i huvudet på mig, vill bara vara trygg i en famn men jag har ingen famn längre. Sen är jag tjej, vi tjejer har jävligt lätt för att göra saker mer komplicerade än va dom är.


Mamma började sent idag med så vi tog en långpromenad och pratade om mina ex, hennes ex, otrohet, livet, kärlek, familjen. vad som sas om dom ämnerna kommer jag hålla hemligt. Är verkligen jättetacksam som har en så nära relation med min mamma <3


Blev ett kortare inlägg än va jag tänkte mig men orkar inte skriva mer.

pussen


Ullared

Idag va jag och Ida på Gekås. Kom dit vid halv 9 och då va det knappt något folk så det va jätteskönt verkligen, men det fylldes snabbt på med folk. Fick faktiskt köpt allting på listan som mamma och pappa hade skrivit förutom en sak så det va bra. Jag fick köpt allt som jag inte skulle ha, precis som vanligt =P Hygienartiklarna va typ det enda jag behövde faktiskt resten plockade jag bara på mig.


Väggljusstake (letat efter det länge)             
           

Tavla med tiger på. (alltid velat haft)


Min julklapp till mig själv =)


Röd ljusslinga. Pörr Pörr ;)


Denna slank ner i vagnen med. Jag vet jag är fjortis. Får se när jag växer upp helt hehe =P


Pössen!

Falska vänner

Mycket snack överallt just nu om falska vänner och jag kan ärligt säga att jag inte har några falska vänner. Dom som är falska kallar jag inte för mina vänner. På så sett slipper jag falska vänner. Jag förstår att man vill behålla sina vänner men jag förstår inte varför folk håller kvar vänner som är falska? Någon som kan förklara det? Och hur kommer det sig att det bara är vänner som snackar om falska vänner, finns det inte falskhet bland killkompisar? Absolut inte på samma sätt. där är det mer raka rör och gör någon något dåligt så blir det stryk typ hehe. Men jag tar hellre en smäll än att någon går bakom min rygg och snackar skit om mig. Som sagt har jag alltid blivit hatad av tjejer utan att egentligen veta varför, they just dont like me. Men just nu orkar jag inte bry mig, är som sagt van. Don't hate me 'cause i'm beautiful, hate me 'cause you're boyfriend think so. ;)
Men jag har svårt att behålla tjejkompisar för jag är inte den som förlåter gång på gång. Man kan göra misstag men är det upprepande så skiter jag i vännen för det är ingen vän då. Jag har vänner som kanske inte alltid ställer upp men jag vet att trots att jag inte pratar med dom på flera veckor så vet jag att dom finns där för mig och dom vet detsamma om mig. Och jag vet till 98% att dom inte snackar skit om mig. Det är vad jag kallar vänner.
Men snackar jag aldrig skit då? Jo, klart jag gör det. men snackar fan inte skit om mina vänner. Varför ska man ens snacka skit om sina vänner? fattar inte det. 
Hatar att spela med i det falska spelet men ibland blir man nästan tvungen för annars så blir tjejerna arga och börjar sprida ut massa skit. alltså det är helt sjukt. Inte konstigt att jag har svårt för tjejer. 
Jag har haft många underbara tjejkompisar men jag har blivit så grymt sårad när jag fått reda på att dom snackat skit om mig så jag valde att bryta kontakten. snackar dom skit om mig så gillar dom mig antagligen inte för den jag är. Men sen finns det dom vännerna som är ärliga och säger vilka sidor av mig dom inte gillar istället för att gå bakom ryggen på mig, grymt mycket bättre.


Är grymt tacksam över mina äkta vänner. Älskar er!


Önskelista

Blir man någonsin för gammal för att skriva önskelista? inte i min familj iaf =)

Har börjar skriva ihop en liten önskelista iaf. Just nu önskar jag mig att vissa av de sakerna jag hoppas på ska bli verklighet, men att lyckas med det innan jul kan bli lite svårt. Men har iaf lyckas få ihop en önskelista med materiella saker.

  • Parfym från Paris Hilton. antingen Can Can eller Heiress. Bägge parfymerna luktar helt underbart.
  • Loréal mascara volume collagene svart. Den sägs vara bra.
  • Pocketbok. Camilla Läckberg, Predikanten. Älskar hennes böcker =)
  • 3 gånger med personligtränare på gymmet.
  • En ring från guldfynd.
  • Pressentkort från H&M.
  • Britney Spears nya skiva Cirkus. Jag vet att man kan ladda ner men gillar verkligen britney så vill ha hennes skiva i orginal =).
  • Volumaster. Lite volym till mitt hår skadar nog inte hehe.



Va och shoppade Idag med Ida på Allum. fick köpt mig en klänning och en halsduk och sen lite småsaker.

(den är lila)


Puss på er!


Vilsen

Känner mig totalt vilsen nu och jag vet ju varför. dumt gjort av mig. Lite av att utmana ödet och jag förlorar alltid den här tvisten. Men jag vill ju så gärna vinna.


Idag så har jag varit hemma bara. Mamma va hos morfar så vi bestämde att vi skulle mötas på halva vägen så skulle Tindra få en bra promenad. Hann bara gå 20 meter innan jag stötte på 2 av mina behandlingsassistenter som ville titta lite på Tindra och självklart så gjorde hon utfall. vet inte va jag ska göra med henne men hon är ju väldigt vaktig av sig. Hon fick iaf beröm för bra skall hehe, inte första gången jag fått höra det. Sen hann jag inte gå mer än 5 min innan jag stötte på 2 gamla lärare som jag haft och även där gjorde Tindra utfall, Hann gå 5 min igen och sen stötte jag på en pappa med barn som berömde Tindras gång och hon gjorde utfall där med och han sa att det va bra skall i henne. Sen orkade jag inte med mer folk som skulle hälsa på henne för Tindra är helt enkelt ingen hund som man hälsar på. Hon är superreserverad med rena bebisen för oss i familjen. Vet inte hur många hon bitit men när hon bitit är det faktiskt oftast människorna i frågan som gjort fel. Men jävligt jobbigt när folk ska hälsa för alla tror att Tindra bara är en liten busig valp som ser jätte pussinussig ut medan jag vet att hon är grymt på sin vakt hela tiden. blir alltid nervös när folk hälsar på henne för jag tror att hon ska bita dom. Men ibland önskar jag att Tindra skulle vart lite fulare, isåfall skulle folk inte misstagit henne för att vara någon liten gullig valp som man kan klappa hur som helst. det mesta beror ju på vilken ras man har. Fler folk går ju fram och hälsar på små hundar än stora hundar eller pitbullhundar. 


Nu sitter jag här helt vilsen ska lägga mig i sängen och läsa min bibel (mattilåtet). håller på med kapitlet mättnad just nu. Just nu känns det som jag aldrig kommer kunna äta mig mätt. vet inte när jag kände organisk mättnad senast men det va nog några år sen. Som dom flesta andra med ätstörningar bestämmer jag undermedvetet redan innan måltiden hur mycket jag tillåter mig att äta. rätt idiotiskt börjar jag förstå nu ju mer jag läser i boken. Suck. en dag hoppas jag att jag blir helt frisk men tillsdess har jag en jävla lång väg att gå..


Min bibel

RSS 2.0