Älskade drömmar

Vaknade upp inatt av att jag fick ett sms, läser det och vaknar upp sen på morgonen och tänker "va fan va det som stod, drömde jag att jag fick det smset" Men jag drömde inte. I smset frågar en kille som jag legat med om jag vill ligga med hans kollega , What lixom? Va fan va det för mening med att skicka ett sånt sms? =S Förstår mig inte på vissa killar alltså.

Hade sjukt nice drömmar inatt iaf haha. Fan va jag drömmer nuförtiden eller det har jag la alltid gjort men ändå =P Iaf så drömde jag att jag va tillsammans med M, haha vem hade trott det. Va verkligen jättekär i M i drömmen och det va skönt att uppleva att man kan vara kär när man drömmer för det känns som det kommer ta lång tid innan jag kommer bli kär igen (hittar ingen att kära ner sig i helt enkelt) Iaf hade jag och M hur underbart som helst =) Mådde skitbra när jag vaknade men skulle inte haft något emot att ligga kvar och fortsätta drömma =) Men har gått runt och småskrattat lite åt mig själv idag eftersom jag och M nog aldrig skulle kunna falla för varandra, sex kanske visst men aldrig falla för varandra. Men han va sjukt trevlig i drömmen iaf.
Sen hann jag drömma lite om C med, totalt onödigt men fattar ju varför jag drömde om honom. Sure du är grymt snygg och har stor kuk men please, du är inte den gud i sängen som du tror att du är. Fast får det dig att må bättre av att tänka så så visst. Du kan iaf inte få mig må dåligt av det du säger. bryr mig nämligen inte så mycket hehe =P
Sen min sista dröm precis innan jag vaknade upp så drömde jag om "drömprinsen" och han hade gröna helt underbara ögon så nu ska jag hålla extra utkik på killar med gröna ögon ;) tror aldrig jag träffat någon kille dock med gröna ögon =S får se till att göra det =)


Dagen på jobbet gick ganska fort idag, hade inte så många barn så det va skönt. Alltså fan va jobbigt det är med Kassettband. jag ville lyssna på nalle puh och då va jag tvungen att spola tillbaka hela bandet och det gick ju inte direkt fort, barnen undrade varför jag inte satte på bandet och jag svarade bestämt att jag ville lyssna på nalle puh, längesen jag gjorde det. Sen försöker man lära barnen att inte säga att någon är dum och så upprepar dom på bandet ca 3 gånger "din dumma lilla Puhbjörn".
Skulle egentligen haft hand om blöjbyterna idag efter mellanmålet men så frågade min kollega om jag kunde duka av mellanmålet istället och det gick ju bra för mig, sen kommer min kollega ut och frågar "får jag ångra mig" och då går jag till henne och får se bajs ända upp på ryggen hos ett barn, hehe fast vi bytte inte tillbaka. ibland har man flyt ;) 
Tog bussen hem och så va det ett A:s pappa som körde, ett av mina gamla dagisbarns pappa. tjänster och gentjänster lixom, jag har haft hand om hans barn och nu sitter jag på en buss som han kör till lerum. Aja, jag förstår iaf va jag menar.



Sen kom jag hem och hann knappt komma in innan mamma och pappa berättar att dom ska till alingsås och kolla på alla ljusen och det ville ju jag med så jag hängde på dom, blev rätt besviken faktiskt. trodde det skulle funnits mer ljus och att det skulle vart lite mer speciellt men det blev ändå en skön promenad och så hade vi med oss Tindra som fick rejält med miljöträning =)



blir en rätt tidig kväll för mig ikväll eftersom det är hundkurs imon på förmiddagen, rätt tråkigt att offra en fredagkväll men får hitta på något skoj imon kväll istället =)

                                                    


Yoga och tysk choklad

Nu har jag varit på mitt yogapass och vart fan har min balans tagit vägen?! Jag och Mikaela kom fram till att vi vinglade så mycket som vi gjorde pga alla andra som vinglade (det va faktiskt så, provade att stå trädet ute och då va det ingen problem med balansen). Men jag är nästan helt säker på att Yoga egentligen betyder Smärta. Gör ju skitont att tänja ut sin kropp. Känner mig dock mycket bättre i kroppen just nu, känner knappt någon smärta alls i axlarna och skuldrorna.


Så nu på kvällen kom pappsis hem =) han hade med sig en jävla massa valnötter(?!) som han fått av Karin och Paul. Och såklart så hade han köpt riktig tysk underbar choklad till mig och Ida, Lovely =D skitbra att äta massa choklad när man kommit hem från ett yogapass...gott va det iaf =) 
Btw, läste i Idas tyskabok igår och jag kom på att jag inte kan tyska längre =( funderar på att ta någon kvällskurs eller åka ner till tyskland ett tag. Glad att pappa är hemma igen =) 

Jag kommer somna grymt gott inatt känner jag
Yoga
Såhär vig ska jag med bli en dag ;)


RSS 2.0