Onsdag

Onsdag idag då, snart helg. Haft en ganska stressig dag på jobbet, eller visst det va bara 13 barn idag men det va ändå segt. Men det blir automatiskt jobbigare när det är många vikarier, ju fler vikarier ju rörigare blir barnen. På hela dagiset va vi idag 3 vikarier och 3 ordinarie plus mig. Jag är väl mellanting typ. Jobbar ju trots allt där deltid. Men iaf så gick en vikarie hem tidigare så jag blev stående med mina arbetsuppgifter och vikariens arbetsuppgifter. Sen är det inte lätt att vara vikarie heller i början, man vet inte riktigt hur man ska säga till barnen eller om man vågar skrika på dom. Idag har varit en sån dag då mitt tålamod varit kort och jag har sagt till vissa barn väldigt rejält men vissa barn behöver det. Vissa barn behöver klara och tydliga instruktioner över va som är rätt och fel.
Skulle egentligen ha tränat idag men så blev det inte. Har skolkat nu med träningen men jag tycker inte om att träna när det är massa folk på gymmet, bara jobbigt att stå och vänta på maskinerna. Ska iaf träna Core imon så det är ju bra, känner att jag vill röra på mig.
Just nu känner jag bara för att lägga mig i min säng och kolla på Greys anatomy och sen sova

Snö

Helt otroligt att det är snö i mars, det är väldigt ovanligt här iaf.
Igår va jag ute med Ida och Tindra i snön, det va roligt att se Tindra gilla snön eftersom hon annars hatar allt som är kyligt. Vi hade iaf väldigt roligt och jag passade även på att åka stjärtlapp haha va riktigt bra på det. Tindra blev dock tokig varje gång jag åkte men det va det värt.
Sen på kvällen så åkt Pasa tillbaka till Finland, det är tråkigt men va ska jag göra. Hoppas dagarna går fort tills han kommer tillbaka =)

Idag har jag jobbat, trodde det skulle bli assegt men det va en asgo dag, 5 barn under hela dagen =) helt grymt gött. Passade på att vara ute en del med, barnen blev helt chockade när jag sa att jag skulle åka stjärtlapp och dom trodde inte sina ögon när jag åkte ner för backen, kanske för att jag räknas som vuxen enligt dom och även att jag kan vara en grymt tråkig och arg fröken ibland. Men idag så släppte jag loss och lekte med dom i snön och dom uppskattade det verkligen. Underbart att få uppskattning av just barn, så underbart att höra dom säga "Emma, jag tycker om dig" för man vet att barn verkligen är ärliga när dom säger det.
Slapp hundkursen idag med pga vädret ganska skönt faktiskt.


Här är lite bilder från igår


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0