Lördagkväll

Nu är det lördag, inte så mycket kvar av lördagen dock och jag sitter och äter chips. Orkar inte gå ut ikväll, iaf inte häromkring. blir att gå ut på stan nästa helg istället =) Va dock på Kinan i Floda igår kväll. Jag, tiffa och carro orkade inte gå ner från tiffa så vi tog en taxi =P Hade en väldigt trevlig kväll, blev bara dock väldigt full, kanske lite för full. Men det va en massa skoj folk där =D
Idag har jag bara varit på gymmet typ, rätt segt idag för min motivation försvann när jag skulle köra kondition, hmm va kan det bero på. Måste verkligen sluta röka för det dödar verkligen min kondition, visserligen har jag typ aldrig haft bra kondition men ändå.
Nu sitter jag här och lyssnar på Lillasyster, fy fan Martin har så jävla go röst alltså. Och texterna är så jävla otroligt väl skrivna. Massa kärlek till Lillasyster.
Kollade runt lite på youtube och hittade denna http://www.youtube.com/watch?v=2KIQYro4vJI&feature=related wtf lixom? man kan verkligen hitta vadsomhelst på youtube. Detta är dock typ min favorit just nu http://www.youtube.com/watch?v=U6j0myFovHA haha Japaner kan verkligen underhålla på lite speciella sätt. Och om det skulle springa massa Japaner emot mig skulle jag nog med vänt om och sprungit som fan =P

Afropower

Va och körde Afropower idag med Mikaela på gymmet haha, det va verkligen inte min grej. När jag dansade orientalisk dans och hade uppvisning så hade de afrikanska dansarna med uppvisning. Rätt kul men verkligen inte min grej. Kände mig blandannat som en grottmänniska, neandertalare, nöshörning, afrikans krigare ja och massa sånna sjuka grejer så jag hade svårt att hålla mig för skratt. Dansar ju inte orientalisk dans längre men märkte idag att saker sitter kvar, i orientaliska dansen är saker och ting väldigt feminina och i afropowern va det massa stora rörelser med armar som flaxade och hopp och stamp. Vet inte hur många gånger jag frågade mig själv vart jag hade hamnat. Men nu har jag iaf testat på =) ska försöka testa på alla gruppträningar på gymmet eftersom det ändå ingår gratis gruppträning i mitt gymkort. Men fan heller att jag kör spinning, aldrig i livet. Så hitils har jag kört, Core, bodystep, bodypump, bodybalans och så Afropower. Core är nog lätt min favorit plus att det är det jag anser är väldigt viktigt att kompletera min styrketräning med. Helt underbart att träna. Hoppas bara min motivation håller i sig =)

RSS 2.0