Shopping och trojanska hästar

Igår lyckades hur mycket virus som helst ta sig in på datan och hela datan fuckade upp. Hata. Och eftersom jag inte är så bra på datorer så va det faktiskt jobbigt för mig att få bort dom men jag tror jag fått bort allt. verkar som det iaf. ska kolla mer saker imon typ. Ganska spännande att sitta vid datan utan att ha någon som helst aning om va man gör :S

Va i Allum idag med Ida med för att hitta skor till henne. hon köpte ingenting medan jag köpte för 1800 konor. Fick tag i 2 par skor (behöver egentligen inte det), ett par byxor, en klänning och lite småsaker. fattar inte hur pengar kan försvinna så fort. Måste lära mig hålla i pengar bättre men känner att jag har ingen lust att lära mig det just nu.

Nu har jag duschat och ska göra iordning mig för att åka in med Tiffa och hennes vänner till stan. Ska bli mysigt =)

Söta killen på gymmet

Har jobbat idag, helt underbart =)
kom iväg till gymmet med eftersom jag kan äta mat igen. Hade dock brottom när jag packade väskan imorse och jag har inte världens ordning på mitt rum så när jag kommer till gymmet och ska byta om så ser jag att jag fått med mig mina dolce & gabbana mjukisbyxor (fejk såklart) och en bandtröja från Lillasysters spelning. Skitsnygg kombination jag lovar.

Såg den söta killen idag igen på gymmet tihi, beter mig som en fjortonåring men kan inte hjälpa det =) Idag fick vi iaf ögonkontakt och han log mot mig (eller va det mina kläder han log mot?). Iaf så måste jag ta reda på vem han är =) Vet inte va han heter eller hur gammal han är. Han är otroligt söt iaf, helt i min smak. Nu har jag en anledning att börja gå på gymmet ordentligt och inte skippa vissa dagar haha. Jag är löjlig, jag vet, men han är så fruktansvärt fin =)
haha är fjortisförälskad =P


Ögongodis på gymmet

Oh yes, idag va det snickare på gymmet som höll på och fixa lite saker, riktigt nice att ha något att titta på medans man gymmar (och inte ser alltförbra ut). Lixom det spelar inte så stor roll hur dom ser ut (kollar dock inte på gubbar) utan det är jobbarkläderna som gör det typ. sen har dom sådär snygga armar med =) det är något speciellt med händiga män helt enkelt =) så snickare och elektriker, thats hot =) och det är oftast till sånna människor jag dras till om man kollar tillbaka under mitt snart 20åriga liv. Sen är ju män i uniform inte helt fel, speicellt inte folk som jobbar inomflygvapnet =D piloter fungerar med bra ;)

Idag på gymmet gick det helt okej. Mikaela kom när jag hade tränat en stund så vi körde lite styrketräning tillsammans =) jag klarar faktiskt bra vikter om man ser på min kropp. ser inte stark ut men på gymmet klarar jag av bra med vikter. Dock är jag sämre på att bära en fullmatkasse som väger, tror det har med min lathet att göra =)

Studiedag idag så jag är ledig. ska antagligen träffa Jossan lite senare ikväll hoppas jag på. Om inte det så vet jag inte va jag ska göra. då hamnar jag nog på gymmet en gång till vilket kanske är lite onödigt. Men är ju så jävla rastlös av mig just nu och när jag inte har något att göra så går jag hellre och lägger mig och sover bort långsamma timmar.
Well Well ska ta och äta nu efter träningen =)

im gonna be okey

Fallin' faster
barely breathing
Give me somethin to believe in
Tell me it's not all in my head


Vänner och familj frågar mig hur jag mår och om jag ska vara ärlig så vet jag inte. Ena stunden vill jag skrika och gråta och nästa stund är jag mitt vanliga jag. Jag är arg på mig själv för allt jag önskar jag kunde ha gjort bättre, nu ser jag hur jävlig jag har varit ibland. fan. Sometimes you hold so tight, It slips right through your hands. Will I ever understand?
Som de flesta andra så är även jag rädd för ensamheten, rädd för att bli bortglömd. Men förr eller senare måste man lära sig leva ensam, kanske är det min tur nu. Är en positiv människa så försöker hitta positiva saker med det mesta dåliga som händer.
Känner mig helt förvirrad, men va ska jag göra. Finns inte så mycket jag kan göra. Känns som vi hamnade i en återvändsgränd och vi kom ingen vart. Men jag hade verkligen önskat att jag skulle vara din föralltid och du vara min föralltid. Kanske va vi bara inte menade för varandra.
Undrar hur det hade blivit om jag verkligen varit mig själv och inte den personen jag försökte vara. Försökte vara lite mer trash som jag alltid trott du helst velat ha en tjej som va sådan. Jag försökte så gott jag kunde, men det räckte inte. Kanske borde jag litat på dig alla gånger du sagt att du vill ha mig för den jag är.
4,5 år är en lång tid och jag har fått så fruktansvärt mycket, men som vanligt ser man det försent. Och här är jag nu med ett tomrum efter dig. 'Cause it's gonna be a long, long way to happy.


I've been dying inside you see
I'm goin outta my mind, outta my mind
I'm just runnin' in circles all the time

RSS 2.0